fbpx

Органска зелена салата комад

90 рсд

Свежа органска зелена салата са нашег пољопривредног газдинства.
(Број пољопривредног газдинства: 791024004736)
Сорта: мајска краљица
РС-ОРГ-008
Број сертификата 09/22

НОВО – ПОРУЧИТЕ 5 + 1 ГРАТИС ОВДЕ

НЕМАМО ТРЕНУТНО

Шифра производа: 206 Категорија:
Органска зелена салата комад

НЕМАМО ТРЕНУТНО